Poziv na promociju i izložbu

Institut Latina et Graeca i ove godine sudjeluje u programu Festivala povijesti Kliofest koji će se održati od 16. do 19. svibnja 2023.

Pozivamo vas stoga na promociju nedavno objavljene knjige Rimska svakodnevica: život i vjerovanja u antičkom Rimu autorice Maje Matasović.

Promocija će se održati u utorak, 16. svibnja, u 18:00 sati, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Na promociji sudjeluju autorica knjige, dr. sc. Maja Matasović, recenzentica knjige, dr. sc. Jelena Marohnić, te glavna urednica časopisa Latina et Graeca, dr. sc. Tamara Tvrtković. Također, na središnjem štandu bit će moguća i kupovina navedene knjige (ali i ostalih naših izdanja) uz promotivni popust!

Nadalje, pozivamo vas da posjetite i prigodnu izložbu povodom 50 godina časopisa Latina et Graeca koja će biti postavljena u auli knjižnice Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Ivana Lučića 3). Izložba će biti otvorena cijelo vrijeme trajanja Festivala, a razgledati je možete svakoga dana od 8:00 do 20:00 sati.

Radujemo se vašem dolasku!